вівторок, 03 червня 2008 15:16

Лілія Подкопаєва хоче взяти участь у Євробаченні

Лілія Подкопаєва хоче взяти участь у Євробаченні
Незадоволеність результатами "Танців з зірками-3" не дає спокою Лілії Подкопаєвій. Як пише "Газета по-київськи", олімпійська чемпіонка, яка проявила на "Танцях з зірками" незвичайні хореографічні здібності, восени збирається позмагатися за головний приз другого за рахунком танцювального "Євробачення".

Участь непрофесіонала не суперечить умовам конкурсу: до речі, Росію на торішньому данс-"євробаченні" представляли переможці російських "Танців із зірками": професійний танцюрист Владислав Бородінов і телеведуча Марія Ситтель.

Ідея ж участі в конкурсі Лілії Подкопаєвої належить її чоловіку Тимофію Нагорному: "Ліля, мовляв, спочатку сприйняла її без ентузіазму, але потім все ж таки здалася. Причому, виступати в Глазго - а саме там 6-го вересня відбудеться друге танцювальне "Євробачення" - Подкопаєва спочатку планувала зі своїм першим партнером - Сергієм Костецьким, в парі з яким перемогла на "Танцях-2". Але щось там не склалося - Костецький, начебто, зайнявся кар"єрою r-n-b співака - і до Шотландії з нею полетить партнер по "Танцям-3" Кирило Хітров.

Проте сама Лілія Подкопаєва відмовилася від коментарів з цього приводу. "Я поки не роблю ніяких офіційних заяв, - відповіла олімпійська чемпіонка. - Але скоро у мене буде прес-конференція - там все і дізнаєтеся". Отже, чутки виявилися правдою.

Згідно з правилами конкурсу, їм потрібно буде виконати один танець з стандартної або латиноамериканської бальної програми, другий - танець у вільній формі, який відображає культуру країни. Місцем проведення конкурсу стане, швидше за все, SECC - великий культурний центр Глазго або Королівський концертний хол.

Відзначимо, що минулого року в танцювальному конкурсі "Євробачення-2007" українська пара - Ілья Сидоренко і Юлія Акропірідзе - зайняла друге місце, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Лілія Подкопаєва хоче взяти участь у Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути