Ексклюзиви
вівторок, 12 лютого 2008 10:35

Лікар сів довічно за те, що викладав в Інтернет фото голих пацієнтів

Cуд індійського міста Ченнай засудив "перевертня в білому халаті" до довічного ув"язнення. Також по сім років позбавлення волі отримали троє спільників фізіотерапевта Пракаша - Сарванан, Віджайян та Асір, два з яких також мали медичну освіту.

П"ятий підсудний - Ніксон - був виправданий, повідомляє ChennaiInteractiveBusinessServices.

Пракаш був заарештований ще в грудні 2001 року. Як було доведено на суді, порноаферист за допомогою своїх "асистентів" таємно записував на камеру процес медогляду своїх пацієнтів. Згодом всі ці записи через комп"ютер брата Пракаша, який жив в США, потрапляли в інтернет.

За словами державного обвинувача Тенкоді Вільсона, Пракаш визнаний винним не тільки у викладанні інтимних записів своїх пацієнток на платних порносайтах. За словами прокурора, в суді було доведено, що Пракаш також схилив деякі жертви до сексу в своєму сільському будинку.

У цих лиходійствах доктора також брали участь його асистенти, які залякували жертви і викрадали жінок в догоду Пракашу. Доктор-маніяк вже провів у в"язниці шість років. Всі засуджені вважають ухвалений вирок дуже суворим, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Лікар сів довічно за те, що викладав в Інтернет фото голих пацієнтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути