понеділок, 13 квітня 2015 19:24

Лідер "путінських байкерів" не збирається відмовлятися від мотопробігу через протест поляків

Лідер "путінських байкерів" не збирається відмовлятися від мотопробігу через протест поляків
Фото: motonews.ru

Лідер "Нічних вовків", один з творців російського "Антимайдану" Олександр "Хірург" Залдостанов не змінить маршрут мотопробігу "Перемога. Москва-Берлін" унаслідок протесту поляків. Російські байкери в будь-якому випадку поїдуть через Польшу. Про це він сказав у коментарі "Радіо Польща".

"Ми все-таки їдемо не до них (полякам - ред.) В гості. Наш кінцевий пункт - це Берлін. Яка буде дія, така буде і протидія. Ми не відмовимося від своєї акції, яку запланували і будемо робити те, що намітили ", - заявив" Хірург ".

В той же час, організаторів та учасників польської акції протесту байкер назвав провокаторами.

"Цих провокаторів я хочу попередити і застерегти. У нас, у нашій організації, є свої переконання і свої цінності. Ми ніколи від них не відречемося. І однією з таких цінностей є, звичайно, перемога у війні. Цю перемогу у нас ніхто не відніме. Тому, нехай особливо не турбуються і не перешкоджають ", - сказав він, додавши, що протестуючі поляки відображають думку нечисленної групи.

"У більшості своїй (поляки - ред.) Поділяють наші погляди, нашу спільну перемогу", - підкреслив байкер.

Олександр "Хірург" Залдостанов повідомив, що в акції планує брати участь не менше 20 людей. При цьому, він зазначив, що учасники акції поки не стикалися з візовими проблемами.

Нагадаємо, всеросійський мотоклуб "Нічні вовки" збирається 29 квітня - 9 травня провести мотопробіг "Перемога. Москва-Берлін "за маршрутом Москва-Мінськ-Брест-Вроцлав-Брно-Братислава-Відень-Мюнхен-Прага-Таргау-Карлсхорст-Берлін.

Мотопробіг викликав протест серед поляків. У Facebook була створена сторінка "Ні проїзду бандитів з Росії через Польщу", на якій активісти закликають заблокувати проїзд байкерів через країну. Акція протесту на даний момент зібрала понад 5 тис. прихильників.

"Нічні вовки" не приховують своїх політичних пристрастей і як організація відкрито підтримують політику Володимира Путіна.

Зараз ви читаєте новину «Лідер "путінських байкерів" не збирається відмовлятися від мотопробігу через протест поляків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути