четвер, 03 грудня 2009 11:50

Леді Гага показала, що вона нормальна (ФОТО)

Дуже важко було сказати, що це та сама Леді Гага, яка несподівано з"явилася без відомого сценічного амплуа - яскравої косметики, епатажних головних уборів та дивного вбрання, зазначає The Daily Mail.

Із кучерявим волоссям і еротичним корсетом співачка більше схожа на топ-модель, ніж на саму себе. Тільки татуювання на її лівій руці говорить про те, що це дійсно та сама Стефані Джерманота. Вона знялася у фото-сесії для додатку січневого журналу ELLE.

23-річна епатажна співачка з"явилася в нормальному та дорослому амплуа, майже без косметики і заявила в одному з інтерв"ю, що хоче створити сім"ю і мати дітей. Також вона розповіла про свою колишню роботу.

"Мені дійсно непогано працювалося офіціанткою. Я мала непогані чайові. І завжди одягала високі підбори на роботу. Я завжди розказувала якісь анекдоти відвідувачам", - розповіла зірка.

"Зараз я відчуваю себе як вагітна жінка - часто дуже втомлююся, маю головні болі й іноді напружені стосунки зі своєї креативною групою. І за словами її рекорд-лейблу, мої обкладинки до альбомів взагалі не еротичні. Я за це серйозно переживаю. Вони не думають, що ті фото були достатньо комерційними", - поділилася емоціями про свою музичну діяльність зірка.

Переклад:Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага показала, що вона нормальна (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути