Ексклюзиви
середа, 30 грудня 2009 12:25

Лазарович доведе на "Євробаченні", що в Україні є справжні чоловіки

Лазарович доведе на "Євробаченні", що в Україні є справжні чоловіки

Співак Василь Лазарович заявив про бажання відрізнятися від формату конкурсу "Євробачення".

"Зроблю все, щоб відійти від формату "Євробачення" - енергійних пісень, виконаних високим голосом", - заявив вчора на прес-конференції співак, визначений Національною телекомпанією України учасником конкурсу від нашої країни.

До своїх достоїнств Лазарович відносить низький голос, проте ще не знає, що співатиме на конкурсі, який навесні пройде в Норвегії.

"За останні п"ять років я не чув на "Євробаченні" жодного низького голосу - так хай же Європа дізнається, що в Україні є справжні чоловіки! Поки не знаю, що я співатиму. Повторювати "Гринджол" і співати щось патріотичне не хочу, хоч і про любов співати не хочу. Загалом, співатиму що-небудь ліричне низьким голосом. А всі охочі можуть присилати в НТКУ свої пісні - ми розглянемо всі пропозиції", - попросив Лазарович.

Нагадаємо, НТКУ визначило Василя Лазаровича учасником "Євробачення-2010" вчора в закритому режимі. Президент телекомпанії Василь Ілащук відзначив, що важливим критерієм при виборі кандидата була наявність у Лазаровича спонсорів, готових підтримати співака і НТКУ.

"Не є таємницею і це важливо, що у нього є серйозні спонсори, які готові підтримати і національну телекомпанію і його", - заявив Ілащук.

У свою чергу музичний продюсер Олена Мозгова вважає перемогу Лазаровича результатом "підкилимових ігор".

"Я особисто проти Васі Лазаровича нічого не маю - красивий баритон. Але все це нагадує підкилимові ігри, що почалися ще з часів участі в "Євробаченні" "Гринджол", і сильно пахне політикою. Я розумію, що після президентських виборів панові Ілащуку важко буде утриматися в кріслі президента НТКУ, тому зараз він і використовує останній шанс допомогти своєму другу поїхати на "Євробачення". А те, що Лазарович з Ілащуком - друзі давні і близькі, давно ні для кого не секрет. Хай дружать, заради Бога - але при чому тут "Євробачення"?, - говорить Мозкова.

Раніше учасники "Євробачення" від України визначалися різними способами. Аналогічно з Лазаровичем в закритому режимі вигравали відбір Олександр Пономарев, Ані Лорак і Руслана, що стала переможницею конкурсу.

За матеріалом proUA.com

Зараз ви читаєте новину «Лазарович доведе на "Євробаченні", що в Україні є справжні чоловіки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути