Ексклюзиви
субота, 15 червня 2013 17:36

"Кубок Барбоса": собак одягли в костюми Робін Гуда, принцеси Діани та байкера
23

Фото: Фото: Валерія Радзієвська

Сьогодні, 15 червня, у столичному Парку Дружби Народів відбулася сьома Виставка безпородних собак "Кубок Барбоса".

Кілька десятків безпородних собак, які вже мають господарів, взяли участь у конкурсах на найкращий костюм і також позмагалися в умінні виконувати команди, стрибати й бігати. Більше десяти безпородьків, які ще не мають господарів, мали шанс знайти люблячі руки.

Собаку Шарлотту привів на виставку дизайнер Андрій Мисковець.

"У грудні два роки тому ми їхали власною машиною від свекрів додому, і на дорозі дивом побачили малесеньке щенятко, воно сіло прямо перед нашою машиною — може, тиждень, як відкрило очки. Не змогли проїхати повз, забрали її. Була така малесенька, не думали, що виросте велика. Маленькою була рахітична: товстий животик, маленька голівка, криві лапки. У неї купа була всяких порушень. Вочевидь, якийсь час голодувала. Лікарі казали, що буде сліпа. Ми їй капали краплі, і в неї все виправилося. Зараз повністю нормальний зір, хоч, може, поганенько бачить у сутінках. Зараз їй півтора роки. Шарлотта - висока красуня. Дуже доброзичливо ставиться до тих, кого знає, і обережна з тими, кого не знає", - розповів Андрій.

У конкурсі на найкращий костюм взяли участь півсотні собак. Вони терпляче ставилися до костюмів, які спорудили для них господарі і не скидали їх.

Псів наряджали у костюми Робін Гуда, іспанки Кармен, Артемона, байкерші, принцеси Діани, лева, коня, і навіть ув'язнених із паролоновими чорними "гирьками", причепленими до лапок.

"Кажуть, вуличних собак треба боятися, бо можуть покусати. А вони насправді розумні і добрі. Найкмітливіші пси. Єдиний їхній злочин - це любов", — зазначили організатори конкурсу.

Метиса пінчера Лію господарі вбрали у костюм байкерші: чорну безрукавку, спідничку, й окуляри.

"Любить одягатися і виглядати красиво, бо вона - фешн-собака, - наголосила господиня Євгенія Курова, 37 років. - Побачили її фото в інтернеті в притулку в Бородянці. Зрозуміли, що це наше, приїхали і забрали. Ми з нею схожі ззовні і характерами — обидві красуні. Розумна. Любить мого 10-річного сина, засинає разом з ним і будить. Це син захотів, щоб вона була байкершею".

Ігор Замлєлов, 46 років, колишній військовий, займається ресторанним бізнесом. Зі своїм собакою Лабою об'їздив півсвіту.

"Дружина підібрала Ладу в під'їзді безпритульним цуценям, їй приблизно 6 з половиною років. Вона ніколи з нами не розлучається, в жодній поїздці, я не можу без неї їздити, і вона сумує дуже. Коли я повертаюся, вона точно знає, в яке вікно мене визирати — на яку сторону".

Зараз ви читаєте новину «"Кубок Барбоса": собак одягли в костюми Робін Гуда, принцеси Діани та байкера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути