середа, 13 серпня 2014 11:54

Кубань хоче свою "народну республіку" - буде марш за федералізацію

Кубань хоче свою "народну республіку" - буде марш за федералізацію
Фото: tsn.ua

Увечері в неділю, 17 серпня, у російському місті Краснодар збирається "Марш за федералізацію Кубані", який відбудеться під гаслом "Досить годувати Москву!". Про це активісти повідомляють у Вконтакте, передає ТСН.

"Наша мета - створення Кубанської республіки у складі РФ або зрівняння у правах наших регіонів з республіками", - йдеться в описі заходу.

Активісти кажуть, що автономія від Москви дозволить мешканцям Кубані, ввести регіональну складову до податку на курортний бізнес, що призведе до більш справедливого розподілу доходів між місцевими і федеральними бюджетами. Також громадяни РФ хочуть реалізувати своє конституційне право на власні, більш незалежні від центру органи влади і "ліквідувати ідіотську ситуацію, коли всі рішення приймаються в Москві урядом, де немає представників, здатних і охочих постояти за інтереси Кубані".

Зазначимо, що раніше в рунеті почали поширювати інформацію про марш за федералізацію Сибіру. Подію було призначено також на 17 серпня. Однак у Путіна всіляко намагаються не допустити його проведення.

Зараз ви читаєте новину «Кубань хоче свою "народну республіку" - буде марш за федералізацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути