Ексклюзиви
середа, 14 листопада 2007 08:48

Ксенія Собчак зібралася заміж (ФОТО)

 
26-річна Ксенія Собчак, яка на публіці і дня не може прожити без скандалу, флірту з чоловіками і екстравагантних витівок, як виявилось, готова до сімейного життя.

Як повідомлялося раніше, скандальна телеведуча закрутила роман з генеральним директором і засновником радіо "Срібний Дощ" Дмитром Савіцьким. Ці стосунки вже найближчим літом можуть завершитися маршем Мендельсона. З вигляду непримітний чоловік зміг примусити Ксюшу бути покірливою, що не вдавалося її попереднім коханим, пише газета "Твой день".

Своїм друзям і деяким колегам "блондинка в шоколаді" вже шепнула про те, що вона і її улюблена людина, 37-річний Дмитро, готуються до весілля. Урочиста церемонія, як і попереднє весілля, що не відбулося, з бізнесменом Олександром Шустеровичем намічене на літо.

Якщо для Ксюши цей шлюб буде першим, то пан Савіцький вже був одружений і до цих пір трудиться з своєю екс-дружиною Наталією Синдєєвою на одній радіостанції. Тут, до речі, вони і з Ксюшою ближче пізнали один одного. Знайомлячись з Савіцьким, Собчак і припустити не могла, що вже зовсім скоро переживатиме до цього чоловіка сильні почуття. Настільки сильні, що заради нього вона зважиться зганьбити свого друга Сергія Лазарева. Після того, як заводна Ксюша "запалювала" з Сергієм на "Новой волне" в Юрмалі з поцілунками і стриптизом, у неї з Дмитром була серйозна розмова. І Собчак не придумала нічого кращого, як в рамках реаліті-шоу назвати ні про що непідозрюючого співака "голубим" тільки для того, щоб погасити ревнощі улюбленої людини.

Про свої відчуття скандальна телеведуча не поспішає розповідати публіці, зате охоче ділиться ними з друзями. Дмитра вона називає кращим чоловіком в своєму житті в усіх відношеннях. Втім, захоплень дочки зовсім не розділяє її мама Людмила Нарусова.

- Хто це такий, Дмитро? Я з ним не знайома і взагалі його не знаю, - сказала як відрізувала Людмила Борисівна.

Набагато позитивніші емоції у Нарусової викликали колишні чоловіки єдиної доньки. Наприклад, Умар Джабраїлов, з яким вперше на публіці була помічена Ксюша. Ні про яке весілля, правда, тоді мови не йшло, але стосунки між ними були вельми серйозні. Умар дарував Ксенії діаманти за декілька сотень тисяч доларів і взагалі готовий був виконати будь-який її каприз.

А ось з наступним коханим, американським громадянином Олександром Шустеровичем, Ксюша навіть була готова піти під вінець. У Валентина Юдашкіна була замовлена весільна сукня, яка, на жаль, а може, і на радість телеведучої, так і не була нею одягнена. Але наряду недовго залишилося покриватись пилом в шафі. Якийсь час знаменита блондинка продовжувала з"являтися на людях з Шустеровичем, зовсім скоро його змінив дипломат Вагіп Енгібарян, але і ця молода людина, з яким Ксюшу зв"язували далеко не швидкоплинні відносини, з часом поступився своїм місцем Дмитру Савіцькому.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак зібралася заміж (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути