пʼятниця, 25 вересня 2009 19:23

Кров Наташі Корольової перевірили на свинячий грип

Кров Наташі Корольової перевірили на свинячий грип

За два дні до початку відпустки Наталії Корольової здоров"я зіграло з нею злий жарт. У 31-річної артистки серйозне ГРЗ, і лікарі підозрюють свинячий грип. Декілька днів температура у Наташі не опускалася нижче 38 градусів.

Медики зробили аналізи на вірус свинячого грипу. Поки слідів H1N1 в крові Корольової не виявлено. Через вірусне захворювання співачці заборонили літати на літаках, тому вона була вимушена відмовитися від відпустки на Кіпрі.

"Захворіла я дуже сильно, - говорить Наташа Корольова. - У мене ГРЗ, в таких випадках краще відлежуватись вдома. Про поїздки теж довелося забути. Виходжу з будинку тільки, щоб з"їздити на процедури. Думаю, хворобу приніс зі школи наш син. Ось і мені цей "подарунок" дістався, адже зараз вся Москва хворіє. Шкода, що Кіпр відклався, але здоров"я дорожче".

Про погане здоров"я артистки говорять вже давно. Останнім часом у співачки дуже зіпсувалася шкіра на обличчі, з"явився висип. Наташа тепер не знімає великі сонячні окуляри. Вона була в них навіть на ювілейному концерті Йосипа Кобзона.

Нагадаємо, кількість хворих свинячим грипом в світі складає 308 тис. 660 осіб. Кількість померлих від хвороби в світі склала 4,2 тис. людей.

У Росії, за даними Росспоживнагляду, грипом H1N1 захворіла 381 людина, повідомляє Росбалт.RU.

Зараз ви читаєте новину «Кров Наташі Корольової перевірили на свинячий грип». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути