вівторок, 27 квітня 2010 18:36

Кримські пляжі зробили безкоштовними

Кримські пляжі зробили безкоштовними

Рада міністрів Криму своєю постановою встановила безкоштовний і безперешкодний доступ відпочивальників і мешканців автономії на пляжі.

Таке рішення було ухвалене у вівторок на засіданні кримського уряду під час розгляду питання про деякі заходи щодо забезпечення законності при використанні пляжів загального користування і організації пляжного відпочинку.

Згідно з документом, Радмін ухвалила "встановити безкоштовний безперешкодний доступ відпочивальників і мешканців автономної республіки Крим на пляжі загального користування, як гарантоване державою право громадян України на задоволення їхніх потреб шляхом безкоштовного загального водокористування".

Також при вході на зазначені пляжні території заборонили брати плату за надання в подальшому відповідних послуг пляжного сервісу, у тому числі з прокату пляжного обладнання.

Постановою також рекомендовано кримському главку міліції забезпечити захист прав громадян у разі стягнення плати з відпочивальників і жителів автономії при вході на пляжі, а також проводити відповідну роботу з попередження таких порушень. Органам місцевого самоврядування і райдержадміністраціям доручено сприяти міліції у виявленні таких правопорушень.

Кримському республіканському уряду з земельних ресурсів доручили систематично проводити роботу з виявлення фактів самовільного захоплення земельних ділянок, розташованих на пляжних і прилеглих до них територіях.

Нагадаємо, минулого року кількість туристів в Криму скоротилося, здравниці були заповнені наполовину.

Интерфакс

Зараз ви читаєте новину «Кримські пляжі зробили безкоштовними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути