Ексклюзиви
понеділок, 21 травня 2007 12:53

Кримчанка замовила вбивство брата заради квартири

Апеляційний суд Криму засудив до 11 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна жительку Феодосії, яка заради отримання квартири замовила вбивство свого брата.

"Жителька Феодосії намагалася будь-якою ціною стати одноосібною власницею квартири, якою володіла разом із братом. Для цього вона замовила вбивство брата", - повідомили у прес-службі кримської прокуратури.

Замість того, щоб виплачувати брату за мировою угодою суму, еквівалентну 10 тисячам доларів, як компенсацію вартості половини спільної квартири, родичка вирішила "вибити" з брата розписку про отримання зазначеної суми, а після цього вбити його.

Планам жінки перешкодили правоохоронці, які після проведення необхідних оперативно-розшукових заходів затримали замовницю вбивства.

Суд, вивчивши зібрані прокуратурою докази, визнав її винною в організації замаху на умисне вбивство й призначив покарання у вигляді 11 років позбавлення волі з конфіскацією майна, повідомляє УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Кримчанка замовила вбивство брата заради квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути