понеділок, 09 липня 2007 19:43

Кримчанин возив туристів на бойовій розвідувально-диверсійній машині

В рамках проведення операції "Курорт-2007" співробітники алуштинської податкової міліції вилучили 9 коней зі збруєю і бойову розвідувально-диверсійну машину.

Як повідомили у прес-групі Управління податкової міліції Державної податкової адміністрації в АРК, податківці виявили в кримському селі Генеральське факт незаконного надання послуг з перевезення пасажирів на водопад Джур-Джур на переобладнаній бойовій развідувально-диверсійній машині (БРДМ). Водій бойової машини за 100 гривень возив відпочиваючих на водопад, не маючи дозвільних документів на даний вид діяльності. Бойова машина, орієнтовною вартістю 75 тисяч гривень, вилучена.

У алуштинському селі Променисте факт незаконного надання екскурсійних послуг на конях. Декілька кримчан пропонували всім охочим кінні екскурсії через "Долину привидів" з відвідинами різних пам"ятних місць за 120-130 гривень. "Дозвільних же документів на даний вид діяльності господарі коней надати податківцям не змогли", - повідомили в прес-групі ДПА в Криму. В результаті - було вилучено 9 коней із збруєю на суму 31 тисяча гривень.

"За кожним з даних фактів документи будуть передані до суду для ухвалення рішення згідно чинному законодавству", - повідомили в податковій, передає УНИАН.

Зараз ви читаєте новину «Кримчанин возив туристів на бойовій розвідувально-диверсійній машині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути