пʼятниця, 02 квітня 2021 17:44

Кричав на дружину та залякував людей. Ексохоронець Трампа розповів про його приховані манери

Кричав на дружину та залякував людей. Ексохоронець Трампа розповів про його приховані манери
Ексохоронець Трампа розповів про його приховані манери. Фото: rbc.ru

Колишній охоронець Дональда Трампа Кевін Маккей розповів, як той неналежно ставився до дружини Меланії та залякував людей. Крім того, Трамп не повернув йому борг у розмірі $130.

Кевін працював на Дональда 5 років. Звільнений 2012-го з невідомих причин. Він змушений був миритися з істериками й скандалами Трампа, пише Daily Mail.

Кевін зізнався, що Меланія завжди здавалася йому вихованою і дбайливою жінкою. Однак Трамп іноді на неї кричав. Охоронець згадав, як став свідком сварки між подружжям.

"Він завжди був трохи дратівливим. Одного ранку Меланія простягнула йому каву, і він відповів: "Я не хочу її, ми поговоримо про це пізніше". Не знаю, турбувала його кава чи щось ще. Але він ніколи не сперечався з дружиною перед іншими людьми", - зазначив Маккей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден планує скасувати ще один скандальний указ Трампа

Трамп хотів побудувати поле для гольфу в Балмеді, Шотландія, неподалік від місця народження покійної матері. Однак місцеві землевласники не хотіли розлучатися зі своєю землею. Після чого він намагався їх залякати.

"Я хочу, щоб ти влаштував цим виродкам важкі часи", - сказав Трамп, за словами колишнього охоронця. Він хотів, щоб його охоронці поїхали до будинків шотландців, світили їм у вікна фарами й сигналили всю ніч.

Крім цього охоронець пригадав, як Трампу захотілося фастфуду під час ділового візиту до Шотландії 2008 року. У нього не було при собі британської валюти, тому він попросив про послугу Кевіна. Маккею довелося купити 20 чизбургерів із картоплею фрі та 10 склянок кока-коли, щоб Трампу вистачило на дорогу до Нью-Йорка. Коштувало це $130. Для охоронця це була суттєва сума, адже, працюючи на Дональда, він заробляв близько $2,7 тис.

"Він пообіцяв повернути мені гроші, і я все чекав, що він скаже: "Кевін, ось твої 130 доларів, що я тобі винен", - але він так цього і не зробив", - зазначив колишній охоронець.

45-й президент США Дональд Трамп увірвався на чуже весілля на курорті Мар-а-Лаго у Флориді та розсипався у критиці свого наступника Джо Байдена.

Зараз ви читаєте новину «Кричав на дружину та залякував людей. Ексохоронець Трампа розповів про його приховані манери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути