Ексклюзиви
середа, 17 січня 2024 09:10

Красиво жити не заборониш: які три знаки купатимуться у розкоші

Красиво жити не заборониш: які три знаки купатимуться у розкоші
Вам щаститиме на кожному кроці. Відчуєте себе улюбленцями долі. Фото: pixabay.com

17 січня не бажано переїжджати на нове місце проживання. Зачекайте з придбанням ноутбуків та смартфонів. Вони навряд чи працюватимуть довго. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Середа буде днем незгоди і підвищеної войовничості, - каже астрологія. - Не варто намагатися шукати компромісів чи примирення. Ваші добрі слова лише ускладнять ситуацію. Будьте готові відстояти свої особисті кордони. Не відкривайте оточуючим своє серце. Не час для відвертих розмов. Наговоривши зайвого, можна нашкодити своїм планам. День сприятиме фізичній роботі. Займіться домашніми справами.

Виконайте невеликий ремонт приміщення або обладнання. Відкладіть на день візит до стоматолога. Залишайтеся тверезими. Тельці, Терези та Водолії купатимуться в розкоші. Вам везтиме на кожному кроці. Відчуйте себе улюбленцями долі. Гарно жити не заборониш".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Більше часу займатиметеся кар'єрою та думатимете про заробіток. Доведеться шукати себе у новому виді діяльності.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Цінуйте те, що є. Не ламайте те, що працює та годує. Це урожайний день. Вдасться добре заробити у торгівлі.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Зберігайте критичний погляд на події та факти. Перевіряйте почуту інформацію. Не вірте сліпо пліткам. Ця доба не годиться для початку чогось нового. Краще зайнятися наведенням порядку у поточних справах.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не вирушайте у відрядження. Воно пройде незадовільно. Також невдало складеться тривала подорож. Неповноцінним стане цей день для працівників торгівлі. Ділові переговори краще відкласти. Нові угоди будуть збитковими.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Успіх супроводжуватиме на кожному кроці. Не сполохайте удачу. Домагайтеся бажаного, але радійте цьому тихо. Доля оберігатиме вас від неприємностей.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Проаналізуйте те, що відбувалося з вами минулого року. Критично ставтеся до власних помилок. Грошей, які заробляєте, вистачатиме на все, якщо не будете робити спонтанних покупок. Ваша втома позначиться на атмосфері будинку. Стримуйте свої емоції, коли розмовляєте із дітьми.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Друзі познайомлять вас із цікавою людиною. Придивіться уважніше до нового друга. Ваша доля об'єднається дивним чином. Не виставляйте на продаж свої речі.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Солідні заробітки піднімуть настрій та надихнуть до більшої продуктивності. Не варто йти у відпустку. Зараз ви принесете багато користі компанії, на яку працюєте. Не шкодуйте про втрачені можливості.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Вдалий час для мистецтва. Народжені цього дня ідеї виявляться продуктивними. Не бійтеся просити про допомогу. Високі заробітки чекають по обіді.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Ви нікого не будете слухати, тому й домовитися з оточуючими буде важко. Надійдуть давно очікувані гроші. Можна буде здійснити всі необхідні покупки. Не варто лише купувати авто.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

За клопотами не помічатимете особливого ставлення коханих до вас. Будьте уважними. Не згасіть пристрасті у їхніх серцях. Кохані будуть частіше висловлювати своє незадоволення вашими діями. Не сваріться. Візьміть і покращіть їм настрій: подаруйте квіти, запросіть у ресторан.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Єдиний знак, що почуватиметься щасливчиком. Ви динамічні та сповнені сил. Якщо хочете, щоб щось удалося, зробіть це самі. Інші тільки заважатимуть вашим планам.

Астролог розповів, коли насправді настане рік Дракона та як його задобрити.



Зараз ви читаєте новину «Красиво жити не заборониш: які три знаки купатимуться у розкоші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути