Ексклюзиви
неділя, 08 липня 2007 12:57

Корвет "Тернопіль" повернувся до Севастополя після "Активних зусиль"

Вчора до Севастополя повернувся корвет Військо-Морських Сил України "Тернопіль", який протягом майже двох останніх місяців у Середземному морі брав участь в антитерористичній операції НАТО "Активні зусилля".

Корабель під час патрулювання подолав 7 тисяч 868 морських миль, а загалом за період плавання з 10 травня – більш як 10 тисяч морських миль.

У церемонії зустрічі корвета взяли участь члени Військової ради українських ВМС на чолі з командувачем віце-адміралом Ігорем Тенюхом, заступник представника Президента України в АРК Криму Вадим Кроп"явко, представники ветеранської громадськості.

Маршрут патрулювання українського корвету проходив вздовж узбережжя Лівану, Сирії, Єгипту та інших країн Середземноморського басейну. В ході виконання завдань операційними офіцерами корвету "Тернопіль" на маршруті патрулювання було опитано 143 цивільних судна, з яких 21 - за розширеною схемою.

З 9 липня корвет "Тернопіль" братиме участь у навчаннях військово-морських сил "Сі Бриз-2007", що триватимуть з 9 по 22 липня в північно-західній частині Чорного моря, а берегова фаза - в Одеській та Миколаївській областях, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Корвет "Тернопіль" повернувся до Севастополя після "Активних зусиль"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути