субота, 01 лютого 2020 10:24

Користувачів Facebook очікують зміни - Цукерберг

Користувачів Facebook очікують зміни - Цукерберг
Соцмережа несе відповідальність за фільтр контенту, пов'язаного із тероризмом, експлуатацією дітей та підбурюванням до насильства, і запевнив, що "справді шкідлий контент будуть видаляти", проте відтепер фільтри будуть менш жорсткими Фото: hromadske.ua

Facebook тепер буде відстоювати самовираження дописувачів та шифрування даних.

"Це новий підхід, і я думаю, що він розлютить багатьох людей. Але, чесно кажучи, старий підхід теж дратував багатьох, тож давайте спробуємо щось інше", - заявив Цукерберг на технічному саміті Silicon Slopes у п'ятницю в Ют, пише ТСН.

Співзасновник та гендиректор Facebook додав, що раніше його компанії доводилося видаляти усе, що можна було визнати "занадто образливим", але зараз він змінює цей підхід.

"Нам усе частіше доводиться цензурувати різний контент, мені від цього дуже некомфортно", - сказав Цукерберг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Facebook запустить власні гроші

Він визнав, що соцмережа несе відповідальність за фільтр контенту, пов'язаного із тероризмом, експлуатацією дітей та підбурюванням до насильства, і запевнив, що "справді шкідлий контент будуть видаляти", проте відтепер фільтри будуть менш жорсткими. Facebook також продовжить боротьбу за шифрування даних.

Сотні співробітників Facebook відправили голові компанії Марку Цукербергу лист, засуджуючи рішення Facebook дозволити політикам розміщувати будь-які заяви, навіть неправдиві. "Facebook - це місце, де ми можемо обговорювати і ділитися різними думками і висловлювати свої погляди. Ось що робить наш додаток і технології значущими для людей у ​​всьому світі", - стверджують підписанти звернення, про це повідомляє The New York Times.

Зараз ви читаєте новину «Користувачів Facebook очікують зміни - Цукерберг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути