середа, 13 червня 2007 12:34

Контрабандисти перетнули кордон України на дельтаплані

Трьох порушників кордону, можливих контрабандистів, що використали мотодельтаплан, затримали співробітники Мукачівського прикордонного загону в районі сіла Януш Берегівського района Закарпатської області в ніч на середу. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

Близько 4 години ночі прикордонники почули зверху підозрілий шум, йдеться в повідомленні. За оперативною інформацією правоохоронців, серед осіб, причетних до даного порушення, міг бути колишній пілот із Криму, тому було ухвалено рішення виявити місце посадки літального апарату.

Під час оперативно-пошукових заходів прикордонники зупинили на трасі "Мукачеве - Берегове" вантажівку і мікроавтобус, у яких перевозили розібраний дельтаплан. Трьох громадян України, любителів нічних польотів, доставили в прикордонну комендатуру "Берегове".

Затримані виявилися громадянами України. Оскільки окрім частин літального апарату, у вантажівці ГАЗ-66 і мікроавтобусі "форд" прикордонники знайшли 8 ящиків сигарет "Некст", виникли підозри, що затримані використовували повітряний транспорт для незаконного постачання до Угорщини тютюнових виробів, передає Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Контрабандисти перетнули кордон України на дельтаплані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути