неділя, 07 вересня 2008 13:54

Конфлікт на Кавказі не можна вирішити без Європи та США

Конфлікт між Росією і Грузією не можна вирішити без активної співпраці Європи і США, заявив міністр закордонних справ Італії Франко Фраттіні після переговорів з віце-президентом США Річардом Чейні, повідомляє агентство Ассошиейтед Прес.

"Дана кавказька криза не може бути вирішена без інтенсивної співпраці між Європою і Сполученими Штатами," - заявив в неділю Фраттіні. За його словами, Чейні в цьому з ним погодився.

Віце-президент США Річард Чейні напередодні зустрічався з Фраттіні на конференції з глобальних питання в Італії, де вони обговорювали залежність Європи від російської нафти і газу, відзначає агентство.

Очікується, що в неділю віце-президент США відправиться до Риму, де в понеділок у нього намічена зустріч з президентом Італійської Республіки Джорджо Наполітано, а у вівторок проведе переговори з прем"єр-міністром країни Сильвіо Берлусконі в урядовому палаці Киджі.
Зараз ви читаєте новину «Конфлікт на Кавказі не можна вирішити без Європи та США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути