четвер, 19 березня 2009 17:04

Кінець світу у 2012 році?

Кінець світу у 2012 році?
Бельгійський астрофізик Патрик Герил назвав дату кінця світу - 21 грудня 2012 року.

У цей день відбудеться зміна магнітних полюсів Землі, обертання нашої планети різко сповільниться, а потім змінить напрямок. Після землетрусу безпрецедентної сили підніметься величезна хвиля, яка знищить нашу цивілізацію. Континенти зникнуть. Мільярди людей загинуть. Залишки Європи та Північної Америки вкриються льодовиками.

Бельгієць пропонує свій вихід - новітній Ноєв ковчег. Ті, хто має кілька тисяч євро, можуть забронювати собі місце на фермі "Perfect Vision" в Південній Африці. До речі, вже сьогодні бажаючих більш ніж достатньо.

Введіть в пошукову систему "Грудень 2012" - отримаєте 59 мільйонів звертань. Після кількох сторінок пророцтв людина втрачає мотивацію до будь-якої діяльності після 2012 року. Кінець світу може бути наслідком глобальної війни, конфлікту з іншою планетою, падіння астероїду, вибуху на Сонці тощо.

Саме на 2012 рік вказують найвідоміші пророки усіх часів: єгиптяни, автори Біблії, на цьому році закінчується календар майя, на цей рік вказав Нострадамус.

Патрик Герил -автор книги "Пророцтво Оріона на 2012 рік", яка розійшлася мільйонним накладом. Ще жителі Атлантиди, вважає автор книги, знали теорію магнітних полів і Сонця. Ім було добре відомо, що світ приречений на знищення.

У 9792 році до н.е. кількасотметрова хвиля знищила будинки жителів Атлантиди. Але їхні знання збереглися - в єгипетських ієрогліфах і календарі майя. Усі записи свідчать про те, що незабаром відбудеться катастрофа, схожа на потоп, описаний у Біблії.

В 2012 році Венера, Марс, Оріон та інші зірки стануть в те саме положення, як і в 9792 р. до н.е. Високоточний календар майя закінчується тою ж датою - 21 грудня 2012 року. Потім світу не стане. І немає ніякого приводу для сумнівів, вважає Герил.

Вихід є, це переселення на порівняно безпечний континент - в Африку. Найкращий спосіб порятунку - купити акції "Perfect Vision" - ферми, розташованої в Драконових горах у Південній Африці.

Герил вважає, що там можна вижити. Нова колонія з площею 200 гектарів розташована на висоті 1900-2700 м над рівнем моря, це місце для "Ноєвого ковчега". На даний час на фермі є тільки незавершені будинки і кілька колодязів з насосами для водопостачання. Герил і його колеги узгоджують формальності з місцевою владою. Поки домовилися про будівництво 26 житлових будинків - для 150 осіб. Також планується встановити "хобітячи доми" - сталеві контейнери на 8 осіб кожний.

Нові мешканці колонії - вже після світової катастрофи - мають навчитися ліпити посуд з глини, випалювати кераміку, займатися ткацтвом, виготовляти папір, розводити курей, гусей, овець, коней, лам, вирощувати овочі і зернові культури. Бельгієць вже оголосив і ціни на акції: контейнер в користування можна придбати за 5,5 тисяч євро, екологічний дім - за 20 тисяч, повідомляє Gazeta.pl.

Переклад Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Кінець світу у 2012 році?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

114

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути