вівторок, 05 грудня 2023 09:10

Кому зірки обіцяють високі доходи та вражаючий успіх - астрологиня про знаки-щасливчики

Кому зірки обіцяють високі доходи та вражаючий успіх - астрологиня про знаки-щасливчики
Боріться за втілення власних ідей у життя. Фото: pixabay.com

5 грудня - день сильних, спритних і наполегливих. Будьте готові відстоювати свої позиції та ідеї. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Боріться за втілення власних проєктів у життя, - говорить астрологиня. - Цю добу складніше переживатимуть жінки. Сумніви й невпевненість гальмуватимуть їхні ініціативи. Не давайте волі ревнощам і заздрості. Уникайте неприємних тем під час спілкування. Пильнуйте під час оформлення фінансових документів. Помилки призведуть до збитків. Перегляньте список витрат. Не час запускати рекламну кампанію. Загострюватимуться хвороби кишківника. Відмовтеся від гастрономічних експериментів. Зірки обіцяють високі доходи та вражаючий успіх Тельцям, Терезам, Стрільцям і Водоліям".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Добре пройде заміна старого на нове. Перевірте техніку у домі. Скористайтеся акціями, аби оновити її. Розпочинати ремонт краще у четвер. Не треба вносити заставу за авто. Продавець завищуватиме ціну.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Надмірна скупість дорого коштуватиме. Не намагайтеся зекономити на подарунках для дітей і коханих. Тримайте язика за зубами. Вашу відвертість використають проти вас.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Трудоголіки почуватимуться на коні. Тим, хто звик лінуватися, доведеться рахувати збитки. Краще підуть справи у тих, хто прокидатиметься зі сходом сонця і братиметься за роботу у гарному настрої.

Рак (22 червня - 22 липня)

Цього дня варто заводити домашніх улюбленців. Вони стануть оберегом для вашого дому. Легко буде позбутися шкідливих звичок. Гарно вдаватимуть нові зачіски, манікюр та перманентний макіяж.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не чекайте особливої нагоди, якщо хочете освідчитися коханим. Зізнавайтеся про свої почуття після обіду. Це чудова нагода, аби планувати шлюб. Весілля влаштуйте у січні.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

День невдалих експромтів. Добре вдаватимуться заздалегідь підготовлені справи. Налагоджений бізнес працюватиме стабільно, але усе відбуватиметься повільно. Це дратуватиме. Не намагайтеся щось пришвидшити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цим трьом знакам усміхнеться фортуна - гороскоп на 4-10 грудня

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не йдіть до супермаркету без списку продуктів. Накупите багато зайвого. Заощадьте гроші на подарунки. Нотаріуси та юристи припускатимуться помилок у документах. Зачекайте з оформленням спадку та купівлею нерухомості.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Це час професійного росту. Задумаєтеся, чи не змінити усе. Займіться справами, які вдаються найкраще. Тоді кінець грудня пройде на підйом, а заробітки зростуть.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Потребуватиметься більше часу на реалізацію запланованого. Запуск нових проєктів краще перенести на пару днів. Вкрай невдалий період для творчих людей. Не витрачайте час на пошуки креативних ідей.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Важко буде впровадити нові справи у життя. Почуватиметеся виснаженими і заклопотаними. Але після обіду справи підуть краще. Уповільнюється обмін речовин. Не перевантажуйте шлунок. Їжте малими порціями, але частіше. Відмовтеся від солодкого.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Відкриється чимало перспективних пропозицій. Зумійте цим скористатися. Це день, який годує рік. Кар'єрне зростання принесе збільшення зарплатні й визнання серед професіоналів.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Поринете у справи, які не принесуть бажаного заробітку. Проаналізуйте успіхи і невдачі. Відмовтеся від того, що забирає час і гроші. Знайдіть свою сродну працю і будете задоволені від того, як зростуть ваші заробітки.

2024 рік буде сприяти усім, хто хоче покращити своє життя. Астрологиня розповіла, для кого 2024-й буде надзвичайно багатим та успішним.

Зараз ви читаєте новину «Кому зірки обіцяють високі доходи та вражаючий успіх - астрологиня про знаки-щасливчики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути