вівторок, 26 січня 2021 14:45

Кому варто відмовитися від кави – медичний гороскоп на 26 січня

Кому варто відмовитися від кави – медичний гороскоп на 26 січня
В Овнів, Стрільців і Козерогів може з'явитися безсоння. Фото: pixabay.com

26 січня не довіряйте сонячній погоді. Добре одягайтеся. Стережіться протягів. Оминайте багатолюдні місця, якщо не хочете підхопити грип. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не зволікайте з початком лікування грибкової інфекції, - говорить астрологиня. – Вчасно розпочаті процедури призведуть до швидкого одужання. Турбуватимуть запаморочення. Стимулюйте повноцінне мозкове кровопостачання. Прийміть зранку контрастний душ. Зробіть інтенсивну гімнастику. Багато рухайтеся. Прислухайтеся до роботи серця. В Овнів, Стрільців і Козерогів може з'явитися безсоння. Відмовтеся від кави на користь чаю з медом".

Овен

Особливо гостро сприйматимуться різкі запахи. Не використовуйте парфуми. Уникайте пасивного куріння. Надвечір може розболітися голова.

Телець

Хворі на варикозне розширення вен почуватимуться зле. Відтік крові з вен погіршується. Попийте сечогінні чаї.

Близнюки

Підвищується кровоточивість ясен. Запобігайте подальшому розвитку пародонтозу. Видаляти зуби у цей день не слід.

Рак

Не позбавляйте себе повноцінного відпочинку. Працювати вночі не слід. Може з'явитися тремтіння у руках як результат перевтоми.

Лев

Триває травматично небезпечний період. Відмовтеся від участі в командних видах спорту. Причиною травми може стати інший гравець.

Діва

Продуктивність інтелектуальної праці різко знижується. Не допускайте кисневого голодування тканин тіла. Приймайте зранку контрастний душ. Рухайтеся швидше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 25-31 січня: що треба встигнути зробити цього тижня

Терези

Забезпечте собі повноцінне освітлення під час роботи. Не провокуйте зниження гостроти зору. Підбирати окуляри в цей день не можна.

Скорпіон

Нагадає про себе дискінезія жовчогінних шляхів. Відмовтеся від жирних страв. Можуть розпочати рух камені у жовчному міхурі. Негайно зверніться до лікаря.

Стрілець

Порадьтеся з лікарем щодо подальшого прийому гормональних препаратів. Є небезпека порушити гормональний баланс в організмі.

Козеріг

Рівномірно розподіляйте фізичне навантаження протягом дня. Пам'ятайте про загальну ослабленість організму. Не використовуйте алкоголь як тонізуючий засіб.

Водолій

Потурбуйтеся про підтримку роботи серця та укріплення судин. Проведіть профілактичне лікування.

Риби

Передбачити реакцію вашого кишечнику на незнайомі страви важко. Запобігайте розладу системи травлення. Відмовтеся від гострих соусів.

26 січня гостро відчуватиметься самотність. Особливо якщо ви ще не знайшли пари. Зате заробітки багатьох знаків підуть угору.

Зараз ви читаєте новину «Кому варто відмовитися від кави – медичний гороскоп на 26 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути