Ексклюзиви
неділя, 22 березня 2020 12:11

Кому криза, а Єрмак купив Mercedes

Кому криза, а Єрмак купив Mercedes
Глава Офісу президента Андрій Єрмак купив Mercedes за 2 млн 972 тис. 776 грн. Фото Главком

Глава Офісу президента Андрій Єрмак в останній день перед оголошенням в Україні карантину, 11 березня 2020 року, купив Mercedes-Benz S 350 d 4MATIC long 2019 випуску.

Вартість авто - 2 млн 972 тис. 776 грн. Також чиновник витратив на оплату послуг при придбанні автомобіля 106 752 грн і 123 865 грн на оплату збору при придбанні права власності на легкові автомобілі, передає "Інтерфакс-Україна"

Загалом покупка автомобіля обійшлася главі ОП більш ніж в 3 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єрмак ходив до депутатів вводити надзвичайний стан - ЗМІ

20 березня Єрмак подав дані до Єдиного державного реєстру декларацій. За декларацією Єрмака від 14 лютого 2020 року, в 2019 році він отримав трохи більше 255 тисяч гривень доходу від підприємницької діяльності в адвокатському об'єднанні, де є директором. Глава ОП зберігає готівкою $ 347 тисяч і 50 тисяч євро. У нього розміщене 26 803 гривні в "ОТП Банку".

2019-го Ермаку належали частки в адвокатському об'єднанні "Міжнародна юридична компанія" і кількох компаніях, які займаються розповсюдженням і виробництвом кіно- і відеофільмів, ТВ-програм, фармацевтика, виробництвом та оптовою торгівлею комп'ютерами та периферійним обладнанням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час карантину влада може капітулювати перед Росією - Євген Дикий

У 2006 році він взяв кредит в "Альфа-Банку" більше, ніж на 1 млн грн.

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак каже, що "щиро дружить" із Володимиром Зеленським. Вони познайомилися 10 років тому на телеканалі "Інтер". Тоді юридична компанія Єрмака надавала послуги каналу, а генпродюсером "Інтера" у 2010-2011-х був Зеленський.

Упродовж трьох скликань Верховної Ради – з 2007 до 2014 року – Єрмак був помічником нардепа-"регіонала" Ельбруса Тедеєва на громадських засадах. Тадеєв голосував за "диктаторські закони" 16 січня. Голосував за ратифікацію Харківських угод, які продовжували термін перебування військової бази Росії в Севастополі на 25 років.

2010-го Єрмак був довіреною особою Арсенія Яценюка на 216-му окрузі в Києві під час виборів президента. Також новий глава ОПУ має стосунки і з іншим "фронтовиком" – керівником Ощадбанку Андрієм Пишним. Вони разом засновники ГО "Відчуй", котра допомагає людям із вадами слуху.

Зараз ви читаєте новину «Кому криза, а Єрмак купив Mercedes». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути