середа, 30 вересня 2009 17:39

Компанії звукозапису зроблять всі кліпи доступними на YouTube

Компанії звукозапису зроблять всі кліпи  доступними  на YouTube
Warner Music і YouTube дійшли згоди, що дозволить знову розміщувати на порталі відеокліпи відомих виконавців. В результаті акції Warner Music подорожчали на вісім відсотків.

За даними видання,  YouTube відмовиться від системи оплати  per-play fee, коли гроші перераховуються за кожне прослуховування музики. Згідно з новим контрактом,  Warner Music буде отримувати левову долю грошей від реклами, яка демонструється під час перегляду відеоролика.

 Як частина домовленостей на порталі YouTube створять кілька нових каналів, на яких будуть транслювати музику, записану у  Warner Music. Компанія звукозапису сподівається отримати від проекту прибуток за рахунок розміщення реклами.

За даними аналітиків, виручка популярного відеосервісу YouTube в поточному році складає від 300 до 400 млн дол.  Warner Music має права на музичні композиції таких виконавців, як Мадонна.

Всі кліпи, на які має права  Warner Music, були видалені із YouTube у грудні торік. Обидві сторони не змогли домовитися про умови виплати гонорарів . Тепер на сайті YouTube  будуть доступні відеокліпи всіх компаній звукозапису, включно з Universal Music Group, Sony Music Entertainment і EMI Music.

За матеріалом:  Vesti.kz
 
Зараз ви читаєте новину «Компанії звукозапису зроблять всі кліпи доступними на YouTube». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути