вівторок, 13 вересня 2022 07:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Командування окупантів вирішило не платити пораненим солдатам

Командування окупантів вирішило не платити пораненим солдатам
На півдні противник вів повітряну розвідку безпілотниками. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Південнобузькому напрямку минулої доби фіксували ворожі артилерійські обстріли вздовж усієї лінії зіткнення.

Крім того, противник вів повітряну розвідку безпілотниками, повідомили вранці 13 вересня у Генеральному штабі Збройних сил України. Ворог здійснив 23 вильоти.

"Через великі втрати під час бойових дій значно знизився рівень морально-психологічного стану в підрозділах, сформованих на тимчасово окупованих територіях. З метою покращення стану бойової готовності 2-ї окремої мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу командування бригади видало розпорядження не виплачувати грошове забезпечення військовослужбовцям, які тимчасово відсутні, зокрема, перебувають на лікуванні. Відновлення виплат відбувається лише після надання виправдальних документів та з особистого дозволу командира", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Москальський лендліз": показали, як ЗСУ беруть у полон російських окупантів

На Запорізькому напрямку противник обстрілював інфраструктуру у районах населених пунктів Кам'янське, Мала Токмачка, Щербаки, Чарівне, Нестерянка, Оріхів, Білогір'я, Залізничне, Темирівка, Новопіль та Времівка з мінометів, танків, бойових машин, а також ствольної та реактивної артилерії.

Протягом доби авіація Сил оборони здійснила дев'ять ударів – завдано ураження по семи опорних пунктах та місцях скупчення живої сили і техніки ворога, знищено дві позиції його зенітних ракетних комплексів. Втрати живої сили та техніки окупантів уточнюються.

За минулу добу підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункти управління, райони зосередження живої сили та бойової техніки противника. В зону ураження потрапили комплекс радіоелектронної боротьби, радіолокаційна станція "Зоопарк", артилерійські підрозділи та склади боєприпасів.

Зараз ви читаєте новину «Командування окупантів вирішило не платити пораненим солдатам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути