четвер, 27 травня 2010 12:53

Колумбійську королеву краси заарештували за наркоторгівлю (ФОТО)

В Аргентині заарештували колишню колумбійську топ-модель Анхелу Санслементе, яку підозрюють в організації мережі з поставки кокаїну. Як повідомляє CNN з посиланням на аргентинську поліцію, її взяли в хостелі в передмісті Буенос-Айреса в середу, 26 травня.

30-річна колумбійка була зареєстрована в хостелі під ім'ям Енні і говорила усім, що вона з Мексики. Крім того, Санслементе, у якої темне волосся, перефарбувалася в блондинку.

Раніше влада Аргентини затримали кількох підозрюваних членів банди наркоторговців, і ті назвали ватажками злочинного співтовариства Анхель Санслементе та її бойфренда-аргентинця, який також працює моделлю.

Санслементе була оголошена в міжнародний розшук у лютому 2010 року. Як повідомлялося, вона організувала систему постачань кокаїну з Латинської Америки до Європи за допомогою моделей, які перевозили наркотики в своєму багажі, вирушаючи на зйомки. Зокрема, у грудні 2009 року в аеропорту Буенос-Айреса була арештована манекенниця, у валізах якій знайшли 55 кілограмів кокаїну.

Як повідомлялося, Санслементе організувала свій бізнес з торгівлі наркотиками в 2009 році, після того, як розлучилася зі своїм бойфрендом - мексиканським наркобароном.

BBC, Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Колумбійську королеву краси заарештували за наркоторгівлю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути