четвер, 06 вересня 2018 11:10

Колишня депутатка Держдуми РФ не збирається залишати Україну

Колишня депутатка Держдуми РФ не збирається залишати Україну
Вона заявила, що в Росії "хочуть розвитку свого ж вкидання". Фото:i.obozrevatel.com

Оперна співачка, екс-депутатка Державної думи РФ і вдова колишнього російського парламентарія Дениса Вороненкова Марія Максакова не має наміру залишати Україну.

Раніше з закликом "залишити країну" до неї звернувся журналіст Ігор Громов, - пише "Обозреватель".

За його словами, Максакова повинна виїхати протягом 3 днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Максакова заявила, що їй періодично погрожують люди з Росії

"Отримала загрозу від невідомого мені чоловіка, який від імені "українських патріотів" вимагає, щоб я залишила Україну. По-перше, я знаю чимало справжніх патріотів України, які знають мої погляди і вважають мене "посестрою" у боротьбі з агресивним сусідом", - написала вона в Facebook.

Також екс-депутатка вважає, що цей ультиматум зрежисований ФСБ, щоб підготувати медійне поле для спроби її фізичного усунення та подальшого звинувачення українських патріотів, а також для дискредитації держави Україна як такої, яка не здатна захистити своїх громадян.

"Моя охорона дуже ретельно виконує свої обов'язки - навіть кримінальне провадження відкрите за фактом розміщення загроз у мережі до того, як я дізналася про них. І тут попутно хочу ще раз подякувати президенту України Петру Порошенку за надану мені високопрофесійну охорону та за щире співчуття в моїй долі", - додала Максакова.

Також вона заявила, що в Росії "хочуть розвитку свого ж вкидання".

"Більше нічим пояснити те, що з самого ранку канал Russia Today намагався взяти у мене інтерв'ю про ультиматум нікому невідомого "активіста" з 30 передплатниками. Мій телефон кожні 30 сек. розривається від дзвінків росТВ", - сказала Максакова.

Співачка повідомила, що Ігор Громов, який озвучував погрози на її адресу, був у числі тих, хто причетний до спроби рейдерського захоплення будівлі Національної музичної академії в Києві.

"Ми живемо в момент, коли Україна протистоїть Левіафану. У такій ситуації навіть маленький нарив може перерости на гангрену. Тому необхідно відразу займати категоричну і принципову позицію та мужність, проявлену на Майдані Незалежності 2014-го, потрібно проявляти знову і знову. Крім того, слідувати азбучній істині, що з шантажистами не вступають у переговори і не йдуть на поступки", - додала вона.

Максакова підкреслила, що ще не народилася та людина, яка шантажем змусила би її поступитися принципами.

Під час розслідування справи про вбивство Вороненкова слідча бригада Головного слідчого управління СКР відпрацьовує різні версії злочину. Але більшість із них так чи інакше пов'язані з бізнес-конфліктами екс-депутата, який займався здачею в оренду та продажем нежитлових приміщень, а також конфліктами через розділ майна, що йому належало.

Зараз ви читаєте новину «Колишня депутатка Держдуми РФ не збирається залишати Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути