пʼятниця, 24 жовтня 2008 14:03

Колишній соратник Буша підтримав Обаму

Колишній соратник Буша підтримав Обаму

Колишній прес-секретар Білого дому Скот Макклеллан в четвер визначився з тим, за кого проголосує на президентських виборах в США. Як розповів сам Макклеллан в інтерв"ю CNN, він віддасть свій голос за кандидата від Демократичної партії Барака Обами.

За словами Макклеллана, з самого початку передвиборчої кампанії кандидатів він стверджував, що проголосує за того, хто зможе корінним чином змінити напрям політики США. Як вважає колишній прес-секретар Джорджа Буша, "час змін" наступить в США саме з приходом до влади Обами.

Макклеллан зайняв посаду прес-секретаря Білого дому в липні 2003 року і пропрацював на цьому мысцы до кінця квітня 2006 року. Широку популярність Макклеллану принесли опубліковані нещодавно мемуари під назвою "Що трапилося", в яких він викривав адміністрацію Буша в маніпуляціях з громадською думкою.

В той же час CNN нагадує, що Макклеллан став вже не першим колишнім соратником Джорджа Буша, який ухвалив рішення підтримати демократичного кандидата. 2007 року свій намір голосувати за Обаму висловив колишній фахівець з питань стратегії в команді Буша Метт Дауд (Matt Dowd).

Зараз ви читаєте новину «Колишній соратник Буша підтримав Обаму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути