четвер, 07 липня 2011 10:46

Колишній алкоголік лікувався зеленими клопами та кислими яблуками

 

Автомеханік 48-річний Павло із селища Клавдієво-Тарасове Бородянського району на Київщині учетверте закодувався від алкоголізму. Почав пити 2003-го після того, як його 16-річний син загинув у автокатастрофі.

"Андрюша був нашою єдиною дитиною. Ще одну народжувати було пізно. Я так розстроївся, що запив. Бо на роботу приходиш - тебе жаліють, вдома кругом фотографії сина, сусіди жаліють. А вип'єш, і самому себе шкода стає, але на душі якось легшає. Все думав, що поп'ю трохи й покину, але так запив, що з роботи вигнали. Я - автомеханік, а там п'яному нема чого робити", - розказав Павло і додав, що перепробував багато способів, аби кинути пити.

"Друг до бабки возив, яка яйцями викачує. Потім ще до одної. Та дала горілку, настояну на корені любистку й лаврових листках. Рвало мене днів зо два після того. Думав, умру. Але нічого, й пити не кинув. Третя бабка дала чарку горілки. Не знаю, що вона туди долила, але схоже було на котяче сциклиння. Я його туди - а воно вертається. Може, через те, що не випив, і не зарадило. Ще казали яблука кислі їсти. По три щодня. Перед тим утикнути в кожне по дев'ять цвяхів і лишити на день. Ракові шкурки змолов і добавляв у горілку - взагалі ніякого ефекту. Радили клопів зелених у малині пошукати. Ну й гидкі вони, один мене за язика вкусив. З'їв десяток, але теж не помогло", - зізнався чоловік.

Який єдиний метод допомагає Павлу не пити, можна прочитати у журналі "Країна" № 26 (79) за 8 липня 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Колишній алкоголік лікувався зеленими клопами та кислими яблуками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути