четвер, 02 серпня 2007 14:45

Кількість загиблих від обвалення моста в США росте (ВІДЕО)

У американському місті Міннеаполіс (штат Міннесота) в середу у вечірній час пік звалився автомобільний міст через річку Міссісіпі. В результаті події у воді і на крупних уламках мосту опинилися десятки автомашин, серед яких декілька вантажівок і шкільний автобус. Загорівся тягач з причепом. За останніми даними, загинули щонайменше дев"ять чоловік, що 60 постраждали доставлені в лікарні. Деякі з них - в критичному стані.


ВІДЕО

Раніше мер міста Рибак повідомляв про шість загиблих. "На даний момент ми обстежували близько 50 автомобілів. Ми підтвердили шість смертей і продовжуємо пошуки. Це буде дуже трагічна ніч, коли вона закінчиться", - сказав мер.

Обвалення моста відбулося приблизно в сім вечора за часом Східного побережжя США. В цей час на мосту знаходилися від 50 до 100 машин.

В даний час на місці ЧП знаходяться рятувальні служби міста і поліція. У річці працюють водолази. Людей, що опинилися у воді, рятувальники доставляють на човнах до берега.

Шкільний автобус в річку не впав. До теперішнього часу всі діти, що знаходилися в ньому, успішно евакуйовані рятувальниками.

У міністерстві національної безпеки США вже виключили версію теракту. Однією з причин обвалення моста влада називає роботи з його реконструкції.

По мосту проходить чотирьохсмугова автострада. Останні декілька місяців міст ремонтувався. У зв"язку з цим то одна, то дві смуги шосе закривалися для руху транспорту.

Міст, довжина якого складала 160 метрів, був побудований в 1967 році. Над водою він підносився на більш ніж 19 метрів. Щодня через нього проходило 200 тисяч автомобілів.

Департамент транспорту штату Міннесота перевіряв міст двічі - в 2005 і в 2006 роках - і не виявив ніяких структурних вад, повідомляє Reuters.

Зараз ви читаєте новину «Кількість загиблих від обвалення моста в США росте (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути