понеділок, 18 вересня 2023 22:10

На кого чекає найкращий тиждень цього року – гороскоп на 18-24 вересня

На кого чекає найкращий тиждень цього року – гороскоп на 18-24 вересня
Розширюйте власні горизонти, не бійтеся експериментувати, продовжуйте шукати своє місце у житті. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 18 по 24 вересня у багатьох відкриється друге дихання, повернуться сили і натхнення. Все задумане вдаватиметься, і це окрилятиме. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Повертайте борги і нагадайте про це тим, хто брав позику у вас, - говорить астрологиня. - У вівторок фінансова ситуація покращиться. Розприділіть обов'язки у родині. Не критикуйте коханих. Вчіться довіряти, дайте їм більше свободи. Четвер – чудовий час для генерального прибирання та початку ремонту. Оформляти документи краще у п'ятницю. До суду цього тижня вирушати не варто. Серед друзів помітите нову симпатію. Запрошуйте на побачення. Цей роман має усі шанси закінчитися шлюбом. Найкращий тиждень цього року чекає на Овнів, Дів і Терезів. Розширюйте власні горизонти, не бійтеся експериментувати, продовжуйте шукати своє місце у житті. Спостерігається зниження гостроти зору. Не довіряйте поставленим діагнозам. З вас витягнуть гроші на лікування, якого не потребуєте".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Бажання співпадатимуть із можливостями. Варто купувати смартфони та телевізори. Ціни будуть спокусливими, а якість товарів задовольнятиме ваші вимоги.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Розпочинається час перемог і натхнення. Пам'ятайте, вчасно все приходить до тих, хто уміє зачекати. Особливим цей тиждень стане для тих, хто чекає на поповнення у родині. Народжуватимуться талановиті діти.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Утримайтеся від покупок в інтернеті. Викинете гроші на вітер. Прогадаєте з розміром та кольором одягу, який купуєте. Підвищується ламкість волосся та нігтів. Підтримайте організм вітамінами.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не намагайтеся перевиховати когось. Пам'ятайте, що люди можуть поводитися нахабно через те, що переживають душевну кризу. Набридне відмовляти собі в усьому. Задумаєтеся над тим, що робити далі. Не спішіть змінювати роботу чи кидати навчання. Вам вдасться поєднувати два місця роботи.

Лев (23 липня – 23 серпня)

У вашій голові народжуватимуться геніальні ідеї. Не поспішайте ними ділитися з іншими. Добре зважайте, що і кому розповідаєте. Інші люди залюбки скористаються цим.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Люди намагатимуться вас повчати. Їхня критика дратуватиме. Наберіться терпіння і пропускайте це мимо вух. У такий спосіб вдасться зберегти нерви та уникнути мігрені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слава, гроші і нове кохання – що і кому принесе середина вересня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Марно сподіваєтеся покорити коханих романтикою. Їм зараз треба підтримка, а не вечеря під зірками. Не бійтеся розпочинати стосунки з партнерами, які мають дітей від попереднього шлюбу. Це не нашкодить вашому спільному щастю. Взаємини розвиватимуться гармонійно.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не поспішайте викреслювати з життя людей, які зробили помилку, але шкодують про це. Вислухайте і спробуйте вибачити. Це чудовий час, аби почати заняття танцями чи спортом. Зумієте у такий спосіб розвантажити голову від зайвих думок і привести фігуру в порядок.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Дозвольте миру і спокою оселитися у вашому серці. У разі потреби завітайте до психолога. Поділіться проблемою з другом. Не терпіть те, що завдає душевного болю. Відверта розмова допоможе вам знайти вихід із ситуації.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Досить перейматися великими витратами. Подумайте, у чому причина низьких заробітків. Миритися з коханими варто у вихідні. Вас розумітимуть з пів слова.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

На вас чекає кар'єрний ріст і підвищення зарплатні. Робіть те, на що раніше не наважувалися. Запрошуйте на побачення, освідчуйтеся, говорить з коханими про материнство і продовження роду. Вагітні жінки цього тижня дізнаються стать дитини.

Риби (21 лютого – 20 березня)

У вівторок легко буде знайти роботу та нову квартиру. Орендуйте житло через перевірених рієлторів. Неділя – день приємних новин. Друзі та родичі оголосять про заручини або вагітність.

Астрологиня приголомшила фінансовим гороскопом на вересень. Дізнайтеся першими, на які знаки чекає небачений успіх.

Зараз ви читаєте новину «На кого чекає найкращий тиждень цього року – гороскоп на 18-24 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути