понеділок, 15 червня 2009 19:06

КНДР погрожує США ударами по "ключових об"єктах"

КНДР погрожує США ударами по "ключових об"єктах"
КНДР може завдати попереджуючих ударів по "ключових об"єктах" Сполучених Штатів у разі будь-яких "провокацій" з боку США. Про це заявив заступник міністра народних збройних сил КНДР Пак Че Гьон, виступаючи на великому мітингу в центрі Пхеньяну.

Цей захід влада організувала на знак протесту проти прийнятої резолюції Радбезом ООН із засудженням другого північнокорейського ядерного випробування.

Нагадаємо, одним із заходів, обумовлених в даному проекті резолюції, є заклик до всіх держав оглядати кораблі, що йдуть до Північної Кореї і з неї на предмет наявності забороненої зброї та ядерних матеріалів. Узгодження саме цього пункту проекту зайняло велику частину часу у представників "сімки". Тепер же Пак Че Гьон заявляє, що корейська народна армія (КНА) на будь-яку спробу перевірити судна відповість потужними військовими ударами.

"За нинішньої ситуації... коли Угода про перемир"я (яким завершилася Корейська війна 1950-53 рр.) втратила обов"язкову силу, КНА має право відреагувати на будь-яку провокацію ворогів негайним попереджуючим ударом".

"Наші збройні сили нанесуть потужні удари по ключових об"єктах в США і знищать всі війська імперіалістів-агресорів, в якій би точці земної кулі вони не знаходились", - підкреслив замглави військового відомства КНДР.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «КНДР погрожує США ударами по "ключових об"єктах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути