четвер, 01 травня 2008 17:10

Клінтон сходила б на побачення з Лінкольном

Колишня перша леді Хілларі Клінтон зізналася, що ідеальним супутником на вечір для неї був би Аврам Лінкольн, повідомляється на сайті Political Radical.

Претендентка на Білий дім дала інтерв`ю для журналу People. Журналісти видання запитали Клінтон, з ким зі знаменитостей (що нині живуть або вже померли) вона хотіла б повечеряти, якби її чоловік не заперечував. Хілларі Клінтон відповіла, що обрала б шістнадцятого президента США Аврама Лінкольна.

Лінкольн займав пост президента США з 1861 по 1865 рік, і був членом Республіканської партії. Хілларі Клінтон має намір представляти на майбутніх президентських виборах Демократичну партію.

Під час інтерв`ю також з`ясувалося, що колишня перша леді ніколи не чула про енергетичний напій Red Bull. Вона однаково любить вино і пиво, не дивиться ні American Idol (аналогом цього шоу є російська "Фабрика зірок"), ні Dancing With Stars ("Танці із зірками" на вітчизняному телебаченні) і ніколи не робила пластичних операцій.

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Клінтон сходила б на побачення з Лінкольном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути