вівторок, 26 січня 2016 21:12

Київська вчителька змушувала першокласників битися головою об дошку

Київська вчителька змушувала першокласників битися головою об дошку
Фото: radio24.ua

У київській школі №15 класний керівник знущається над першокласниками, принижуючи їх, примушуючи їх наносити собі тілесні ушкодження

Про це повідомив батько учня - Олександр Каплюк в листі волонтерам, зазначає LB.ua.

"Учнів 1-Б класу школи №15 принижував викладач перших класів Демиденко Юлія В'ячеславівна, створивши атмосферу в класі, яку більше можна представити у колонії для кримінальних злочинців, ніж в класі 6-7-річними дітьми, у київській школі з поглибленим вивченням англійської мови", - написав Олександр.

За його словами, ця викладачка регулярно лаяла і принижувала дітей. Дізнавшись про це, батьки Вови вмонтували диктофон в його пенал і стали записувати те, що відбувається у Демиденко на уроках.

Вирішальним для Олександра став урок 14 січня, коли викладачка покарала його сина Вову тим, що змусила дитину розбити голову об дошку.

"Хто стукав? Головою з розбігу об стінку. І перед стінкою не зупинятися. Хочеться постукати – ось так. І ніяк по-іншому. Чув, Тьома?", - звертається вона на записі до одного з учнів під час уроку. Потім, схоже, знаходить "винного".

"Ось хто взагалі-то стукав. Встань! Будь ласка, з розгону головою об дошку, якщо хотів постукати. Головою стукай об дошку! Може, іноземну мову якусь вивчиш!", - кричить вчителька Вові.

На записі чутно, як дитина плаче, а викладач продовжує:

"Хочеться зробити щось погане – відразу устань та й головою об дошку. Перехочеться. Тільки не зупиняйся біля дошки, з розбігу, добре?", - каже вона дитині.

"У нас люди зайняли пасивну позицію: хочуть, щоб все вирішилося, але ніхто не хоче брати участь", - сказав Каплюк.

Однак його слова можуть підтвердити як мінімум дві пари батьків - разом з ними Каплюк має намір подати в суд на вчительку.

Зараз, за словами Каплюка, справа на розгляді в РВВС, опитують свідків і потерпілих. У поліції є аудіозаписи та потрібні показання.

Зараз ви читаєте новину «Київська вчителька змушувала першокласників битися головою об дошку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути