Ексклюзиви
вівторок, 05 січня 2016 11:47

Киянин 10 років ходить босим по снігу

Киянин Андрій Новосьолов з 2006 року не носить взуття. Ходить босим на роботу, у магазини та кафе.

"Почав ходити босим у лютому 2006 року. Якось повертався додому і у ноги стало жарко. Захотілося звільнитися від взуття. Ввечері вийшов на вулицю босим. Було близько нуля, якраз випав свіжий сніг. По ньому було дуже приємно ступати. Перший раз зміг пройти босоніж лише кілька хвилин, бо ноги від холоду почали боліти. Та з кожним разом ходити босим міг все довше", - розповів Андрій Новосьолов кореспонденту Gazeta.ua

На початку квітні чоловік вперше вийшов з дому без взуття і так провів цілий день.

"Спершу кілька разів наступав на скло і ранив ноги. З часом навчився його відчувати і оминати. Першого літа кілька разів обпікав ноги на гарячому асфальті. Зараз вмію ходити так, щоб цього не траплялося", - поділився чоловік.

Автор: Андрій Шматов
 

"Дружина і діти на початку соромилися кудись виходити зі мною. Дружина постійно казала: "Ну, і що про нас люди подумають?". Зараз таких питань не задає. Залюбки ходить зі мною у магазини та кафе", - додав він.

Новосьолов має дві вищі освіти. Працює програмістом та психотерапевтом.

"У програмістів дрес-коду немає. Працюємо із замовниками через інтернет. Їм байдуже, в якому вигляді приходжу на роботу. Серед психотерапевтів теж багато дивних і незвичайних людей. На мої босі ноги вони уваги не звертають", - сказав Андрій.

Автор: Андрій Шматов
 

"Маю лише дві пари взуття: шльопанці та літні кросівки. Купив обидві пари років 5 тому, досі зносити не можу. Шльопанці беру з собою, коли доводиться їхати в метро. Інколи чергові відмовляються пускати в підземку босим. Доводиться взувати шльопанці. Тільки пройду через турнікет, зразу їх знімаю. Кросівки ношу у холодну погоду. Можу ходити босим, доки температура не опускається нижче семи градусів морозу. Коли на вулиці холодніше, можу пройти лише кілька хвилин. Якщо гуляти довше, можна відморозити ноги", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Киянин 10 років ходить босим по снігу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути