Ексклюзиви
четвер, 10 вересня 2020 15:58

Киянам та гостям міста пропонують допомогти у розвитку ВДНГ

На центральному вході до Експоцентру 16 вересня почне працювати альтернативний "Вхід до змін", за допомогою якого можна буде зробити внесок на розвиток комплексу.

  Фото: ВДНГ
Фото: ВДНГ

Головна ідея ініціативи - залучити до змін усіх небайдужих гостей Експоцентру, перетворити реконструкцію павільйонів і доброустрій комплексу на велике суспільне діло й разом покращити місце, яке вже стало знаковим не тільки для Києва, а і для всієї країни.

Відвідувачі комплексу зможуть взяти участь у змінах ВДНГ та долучитися до великої трансформації.

  Фото: ВДНГ
Фото: ВДНГ

Відтепер потрапити на територію ВДНГ можна буде двома способами - безкоштовно, як і раніше, або скориставшись благодійним пропускним пунктом "Вхід до змін". Обираючи останній, гості комплексу зможуть зробити внесок на розвиток Експоцентру. Яку саме суму сплачувати за вхід, кожен буде вирішувати особисто.

На альтернативному вході розташують три турнікети з різною вартістю - 30, 60 або 100 гривень. Пройти через один з них можна буде, розрахувавшись платіжною карткою. Усі кошти від платного входу буде автоматично перераховано до бюджету Експоцентру з цільовим призначенням.

  Фото: ВДНГ
Фото: ВДНГ

"Ми усвідомлюємо, що на жаль, для динамічних змін на краще лише власних ресурсів нам недостатньо і пропонуємо кожному відвідувачу долучитися й допомогти нам змінювати ВДНГ на краще вже сьогодні. Врешті-решт усі ми крок за кроком змінюємо не тільки своє життя, а і місто у якому живемо, і країну", - розповідає Євген Мушкін, генеральний директор Національного комплексу "Експоцентр України".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яскравий пробіг і експозиція під крилами літаків - у Києві проведуть дводенний ретрозліт

Завдяки першому етапу кампанії з розвитку Експоцентру на території ВДНГ вже з'явилось оновлене освітлення центральної частини, підземний перехід перетворено на артоб'єкт, а також було висаджено нові ялинки й встановлено нові лавки. Зараз в роботі ще кілька проєктів, допомогти яким можна прямо зараз завдяки благодійному внеску на сайті або незабаром, скориставшись "Входом до змін" на центральному вході ВДНГ.

Зараз ви читаєте новину «Киянам та гостям міста пропонують допомогти у розвитку ВДНГ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути