Ексклюзиви
субота, 25 березня 2006 12:31

Ківалов продає українські дипломи в Болгарії

Генпрокуратура Болгарії розслідує незаконну видачу дипломів Одеською національною юридичною академією. Її ректором є колишній голова ЦВК Сергій Ківалов, 51 рік. За інформацією заступника керівника БЮТ Миколи Томенка, 41 рік, свого часу і МЗС України, і правоохоронні структури отримували офіційні дані щодо фактів видачі дипломів Одеською академією.

Цей вуз видає болгарським студентам дипломи магістра права українського державного зразка за $500. Щоб отримати такий документ, студентам достатньо повчитися 50-60 днів у Центрі дистанційного навчання, відкритому академією у Софії.

Однак, за інформацією болгарських ЗМІ, на яку посилається Томенко, Одеська національна юридична академія ліцензії на освітню діяльність на території Болгарії не має.

Томенко наголосив, що українська влада "і раніше виявляла дивовижну лояльність щодо справ Ківалова, незважаючи на те, що його постать пов"язують з організацією фальсифікацій на минулих виборах". На його думку, історія з таємничими дипломами, які видає Одеська національна юридична академія на території Болгарії, є ще одним підтвердженням безпринципності нинішньої влади".

Тим часом заступник ректора з міжнародних зв"язків Одеської національної юридичної академії В"ячеслав Туляков стверджує, що академія уже 6 років навчає болгарських студентів у вже згаданому Центрі дистанційного навчання.

За матеріалами УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ківалов продає українські дипломи в Болгарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути