пʼятниця, 16 жовтня 2009 13:18

Киргизький прикордонник з Калашникова випадково поцілив в голову жінці

Киргизький прикордонник з Калашникова випадково поцілив в голову жінці

На кордоні Киргизії з Узбекистаном в результаті нещасного випадку була поранена місцева мешканка. Інцидент стався біля посту "Баймак". Про це повідомляє АКИpress з посиланням на газету "МСН".

Рядовий, який ніс службу, випадково вистрілив з автомату Калашникова. Куля потрапила в голову мешканки села Ак-Коргон, яка знаходилася поряд.

Постраждалу доставили в реанімацію. Правоохоронні органи кваліфікували подію як "ненавмисне спричинення тяжкої шкоди здоров"ю".

Нагадаємо, в ніч на 15 жовтня група людей порушила таджицько-киргизький кордон. Порушники втекли на територію Баткенської області Киргизії. За попередніми даними, порушники - члени якогось злочинного угруповання з Таджикистану - перейшли кордон, рятуючись від співробітників силових структур, що переслідували їх. Між злочинцями та їхніми переслідувачами зав"язалася перестрілка У результаті представники ОЗУ відірвалися від переслідування і сховалися на території сусідньої держави, повідомляє Росбалт.RU.

Зараз ви читаєте новину «Киргизький прикордонник з Калашникова випадково поцілив в голову жінці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути