четвер, 15 квітня 2010 09:44

Кількість жертв землетрусу в Китаї перевищила 600 осіб

Кількість жертв землетрусу в Китаї перевищила 600 осіб
У результаті землетрусу, що стався на північному сході Китаю, за уточненими даними, загинули 617 осіб, ще 317 осіб числяться зниклими без вісті, повідомляє AFP з посиланням на центральне телебачення КНР.

Поранення в результаті землетрусу отримали, за даними китайських ЗМІ, 9110 осіб. Стан 970 потерпілих лікарі оцінюють як тяжкий і середньої тяжкості.

Землетрус магнітудою до 7,1 сталося 14 квітня о 08:00 за місцевим часом у прикордонній з Тибетом провінції Цинхай. Найбільше від стихійного лиха постраждало місто Цзегу, де пошкоджені практично всі будівлі і зруйновані дороги.

У ліквідації наслідків землетрусу задіяні близько п"яти тисяч осіб, у тому числі 700 осіб займаються безпосередньо розбором завалів. Рятувальні роботи ускладнює відсутність спеціальної техніки для розбору завалів, яку поки неможливо доставити в постраждалі райони з-за зсувів, які пошкодили автодороги. Також поки не вдається відправити у постраждалі райони намети та теплі речі, необхідні для тих, хто залишилися без даху над головою.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Кількість жертв землетрусу в Китаї перевищила 600 осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути