Ексклюзиви
середа, 15 жовтня 2008 14:59

Київенерго скаржиться на необґрунтовано занижені тарифи

Київенерго скаржиться на необґрунтовано занижені тарифи

Станом на 1 жовтня столичне господарство повністю готове до початку опалювального сезону.

Про це повідомили в АК "Київенерго".

Під час тестування тепломереж, яке було завершене ще влітку, було виявлено і усунено 1054 пошкодження, перекладено 33 кілометри теплових мереж. На ТЕЦ і в котельнях проведено ремонт усіх шести енергоблоків і 612 казанів, йдеться в прес-релізі Київенерго.

Згідно з розпорядженням КМДА N1247, підключення систем теплопостачання відбудеться в два етапи. Під час першого буде підключено пологові будинки, лікарні і лікувальні установи, дошкільні заклади, а також загальноосвітні школи за заявками їх керівників у разі готовності систем теплоспоживання. На 13 жовтня до системи опалювання підключено пологові будинки і стаціонари, 66 дитячих садків і 30 шкіл.

На другому етапі, який має бути завершений до кінця жовтня, опалювання буде включено у всіх житлових будинках, незалежно від форми власності і відомчої належності, в адміністративних будівлях підприємств, установ і організацій.

Найбільшою проблемою київських енергетиків залишаються необґрунтовано занижені тарифи, йдеться в повідомленні. Середньовідпускний тариф Київенерго становить 111,54 грн. за 1 Гкал, тоді як її собівартість – 145,25 грн. Ця різниця лише на 61% покривається за рахунок коштів місцевого бюджету. Збитки "Київенерго" за січень-серпень цього року становили 470 млн. грн, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Київенерго скаржиться на необґрунтовано занижені тарифи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути