вівторок, 13 серпня 2019 21:09

Касирка банку крала гроші з карток пенсіонерів

Касирка банку крала гроші з карток пенсіонерів
Правоохоронці затримали касирку банку, яка крала гроші у пенсіонерів. Фото: News

У Вінниці касирка одного з місцевих відділень банку майже рік викрадала гроші з карток пенсіонерів.

До правоохоронців звернулись прадставники банку. Вони повідомили, що підозрюють касирку у розкраданні коштів своїх клієнтів. Як зазначається, до керівництва відділення почали надходити скарги від клієнтів, що з їхніх карток зникають гроші в сумі від 500 до 1000 гривень. При цьому усі потерпілі знімали пенсії в касі банку і їх обслуговувала одна касирка. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в області.

"При перевірці з'ясувалось, що під час проведення операції зі зняття коштів з картки у касі, працівниця банку проводила дві грошові операції. Поки клієнт знаходився біля вікна каси, жінка встигала двічі провести банківську операцію – зняти суму необхідну клієнту і кілька сотень для себе. Так тривало до тих пір, поки вона не натрапила на пильного клієнта. Літній чоловік помітив, що після зняття готівки в касі, на його рахунку залишається грошей менше, ніж повинно бути. З цією проблемою він звернувся до адміністрації банку. З аналогічною проблемою звернулось ще кілька пенсіонерів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шахрай обібрав удову бійця ЗСУ

Правоохоронці вилучили документацію щодо проведення банківських операцій цим працівником та направлили на експертизу. Як з'ясувалось, підписи на квитанціях, де знімала гроші касирка, були підроблені.

Зловмисниці оголошено підозру. Жінку взяли під варту на 60 діб з правом внесення застави в розмірі 40 000 гривень, яку вона внесла.

Шахраї видурювали у людей гроші через інтернет за масштабною схемою. У шахрайстві брали участь кияни, які пропонували людям грошові позики через спеціальні веб-платформи. Зловмисники заробляли близько 500 тис. грн в місяць.

Зараз ви читаєте новину «Касирка банку крала гроші з карток пенсіонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути