Ексклюзиви
четвер, 19 березня 2009 15:13

Карла Бруні подружилася зі своєю суперницею (ФОТО)

Вони ніколи не намагалися приховати свою неприязнь одна до одної. Але тепер дві найвідоміші жінки Франції мило базікають і навіть цілують одна одну. Схоже, у стосунках Карли Бруні та Рашиди Даті зникла минула напруженість. Принаймні на прийомі, що пройшов в Єлисейському палаці, обидві пані поводилися дуже мило і доброзичливо.

Неприязнь першої леді Франції до міністра юстиції почалася майже відразу ж після того, як Карла Бруні познайомилася з Ніколя Саркозі. З чуток, екс-модель одразу ж не полюбила жінку-політика - представника етнічної меншини в кабінеті міністрів країни. До того ж на той момент ходили чутки, що у Рашиди Даті та Ніколя Саркозі були досить близькі стосунки.

Одного разу Бруні безпосередньо висловила свою незадоволеність міністрові юстиції, вказавши на спальню президента та запитавши: "Адже Вам подобалося там спати?". Рашида, яка в даний час є матір"ю-одиначкою, не затрималася дати відповідь, описуючи пресі екс-дружину Саркозі Сесілію як "чудову жінку".

Втім, зараз пані Бруні-Саркозі стала більш м"якою. На прийомі в Єлисейському палаці з нагоди візиту президента Лівану і Карла, і Рашида поводилися, немов близькі подруги. Хоча заздрісники і тут бачать певні інсинуації. "Перша леді Франції здружилася з Даті тільки з однієї причини: вона знає, що політична кар"єра Даті закінчена".

За матеріалами Daily Mail, Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Карла Бруні подружилася зі своєю суперницею (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути