пʼятниця, 27 березня 2009 16:36

Кандидата в мери Сочі Нємцова фінансують із США?

Кандидата в мери Сочі Нємцова фінансують із США?
Глава Виборчкому Сочі звинувачує в порушеннях Бориса Нємцова. Як заявив голова виборчої комісії Юрій Риков, на виборчому рахунку Нємцова з"явилися $5 тисяч, які прийшли із США.

"Відповідно до закону про вибори, кандидат не може отримувати гроша з-за кордону. Якщо Нємцов відішле гроші назад, це не вважатиметься порушенням", - підкреслює Риков.

Тим часом, в штабі Нємцова раніше сьогодні вже сказали, що жодних грошей із США не замовляли і не знають, хто міг їх перерахувати. Прес-секретар Нємцова назвала це провокацією. У штабі з"ясовують зараз, як можна перевести гроші назад в Штати.

Серед охочих поборотися за пост глави столиці зимової Олімпіади-2014 раніше виявилися опозиціонер Борис Нємцов, банкір Олександр Лебедєв, екс-лідер ДПР та екс-кандидат в президенти Росії Андрій Богданов.

Від "Єдиної Росії" в мери висунутий нинішній в.о. глави міста Анатолій Пахомов, від "Справедливої Росії" - Віктор Курпітко, від ЛДПР - Олексій Колєсніков. Також висунутий перший секретар сочинського міського комітету КПРФ Юрій Дзаганія. А також від сочинської інтелігенції балерина Анастасія Волочкова.

Деякі спостерігачі, коментуючи велику кількість кандидатів на виборах, говорили, що Кремль узяв на озброєння тактику розмивання голосів, намагаючись перетворити вибори на клоунаду.

За матеріалами Полит.ру

Зараз ви читаєте новину «Кандидата в мери Сочі Нємцова фінансують із США?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути