вівторок, 22 січня 2008 09:59

Кайлі Міноуг з"явилася на урочистому заході в дивній сукні (ФОТО)

Популярна співачка Кайлі Міноуг прибула на урочистий захід "The Australia.Com Black Tie Gala for G"Day USA"s: Australia Week for 2008", яке пройшло в Лос-Анджелесі.

На Кайлі Міноуг була дуже дивна фіолетова сукня. В той час, як сама співачка виглядає чудово, ця дивакувата сукня псує загальне враження, повідомляє e-motion.

Кайлі Міноуг (28 травня 1968, Мельбурн) - австралійська співачка, автор пісень, а також актриса. Вона досягла популярності в кінці 1980-х років завдяки ролі в австралійській телевізійній мильній опері "Сусіди" ще до того, як почала кар"єру поп-співачки.

Підписавши контракт з британськими авторами пісень і продюсерами Стоком, Ейткеном і Уотерманом, вона потрапила в хіт-паради по всьому світу, але її популярність почала зменшуватися до початку 1990-х, і це привело до розставання з ними в 1992 році.

Декілька років вона виступала як незалежний виконавець і автор пісень, але, нарешті, підписала контракт з deConstruction - заслуговуючим довіри танцювальним лейблом (відділенням BMG) - дистанціювавши себе від своїх ранніх робіт.

Зараз ви читаєте новину «Кайлі Міноуг з"явилася на урочистому заході в дивній сукні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути