неділя, 28 грудня 2008 14:55

Ізраїльські ВПС розбомбили штаб-квартиру силових структур "Хамас" в Газі

Ізраїльські Військово-повітряні сили (ВПС) розбомбили штаб-квартиру силових структур руху "Хамас" в центрі Гази. За повідомленнями очевидців, ізраїльські літаки скинули на район три бомби. Вибухами вибило скло в розташованих по сусідству будівлях, передає Associated Press. У районі бомбардування знаходяться, зокрема, в"язниця і офіс інформагентства AP. Рятувальні загони приступили до розбору завалів. Про потерпілих поки не повідомляється.

Напередодні ВПС Ізраїлю завдали по сектору Газа масованого удару, який став наймасштабнішим за останні десятиліття. Операція почалася через декілька днів після закінчення терміну перемир"я між Ізраїлем і радикальним рухом "Хамас". Одночасно удари по 170 цілям в Газі наносили близько 60 ізраїльських літаків і вертольотів. Повністю знищені десятки будівель, які займали силові структури "Хамас".

Зараз ви читаєте новину «Ізраїльські ВПС розбомбили штаб-квартиру силових структур "Хамас" в Газі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути