Ексклюзиви
субота, 02 лютого 2008 10:05

Іван Ургант вперше показав свою вагітну дружину (ФОТО)

 
На зйомках шоу "Цирк із зірками", як завжди, зорепад. Цього разу підтримати новачків приїхали і колишні учасники шоу: Жанна Фріске, ЄвгенійСтичкін, КсеніяСобчак, СергійЛазарєв.

За кулісами напіводягнена Собчак на тренувальному манежі показувала колегам чудеса акробатики: вже досвідчена циркачка Ксюша вправно сідала на шпагат.

Здивувала і нова учасниця "Цирку із зірками" співачка Аніта Цой.

- Чули, у Кобзона нещодавно внучок народився? - розпускала плітки з подружками Аніта. - У нього ж невістка - кореянка. І не просто кореянка, а у нас прізвища однакові - Цой! Йосип Давидович запропонував мені стати хресною малюка!

Тема дітей цього вечора була вельми актуальна. Ведучий шоу Іван Ургант приїхав на зйомки з вагітною дружиною Наталією Кікнадзе. (Наташа, не дивлячись на своє цікаве положення, вирішила супроводжувати Івана на зйомках "Цирку із зірками". Кожного тижня пара подорожуватиме з Пітера до Москви на зйомки шоу.)

Як з"ясували кореспонденти "КП", закохані таємно від друзів і родичів розписалися в одному з пітерських рагсів ще у вересні минулого року. А пишне весілля вирішили зіграти вже після народження малюка.

Говорять, що для коханої Ургант приготував шикарний подарунок - вручив Наташі ключі від нової квартири в центрі Пітера площею більше 250 квадратних метрів, повідомляє "КП".

Зараз ви читаєте новину «Іван Ургант вперше показав свою вагітну дружину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути