четвер, 16 жовтня 2008 17:03

Італійський редактор-гей вважає Путіна найсексуальнішим чоловіком

Російський прем"єр-міністр Володимир Путін - найсексуальніший чоловік на Землі, заявив в інтерв"ю газеті La Stampa головний редактор італійського телеканалу Canale 5, що належить прем"єр-міністрові Сильвіо Берлусконі.

Альфонсо Синьоріні - єдиний такий відомий в країні журналіст, який відкрито признався в гомосексуалізмі, пояснює Inopressa.ru. "Взагалі-то геєм є не тільки я", просто не всі поспішають оголосити про це публічно, пояснює він. "У будь-якому випадку... Берлусконі ліберал. Після публічного викриття він мені всього лише сказав: редактор, наші шляхи ніколи не перетнуться", - цитує видання Синьоріні.

Синьоріні не зміг відповісти на питання про те, хто є найсексуальнішим чоловіком Італії. "У Італії? Не знаю. В світі це, безумовно, Володимир Путін. Коли я його побачив з голим торсом, потім з убитим сибірським тигром у його ніг, я був приголомшений: чу-до-вий! Я навіть просив Берлусконі представити мене йому". Італійський лідер у відповідь розсміявся.

Зараз ви читаєте новину «Італійський редактор-гей вважає Путіна найсексуальнішим чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути