Ексклюзиви
понеділок, 26 січня 2009 19:38

Італійські жінки настільки красиві, що їх важко не зґвалтувати - Берлусконі

Італійські жінки настільки красиві, що їх важко не зґвалтувати - Берлусконі
Черговий ляп прем"єр-міністра Італії Сильвіо Берлусконі викликав громадське обурення. Берлусконі заявив: італійські жінки настільки красиві, що для того, щоб уникнути зґвалтувань до них слід приставити військовий супровід.

Ця заява прозвучала у відповідь на питання про пропозицію прем"єр-міністра направити 300 тис солдатів на боротьбу зі злочинністю.

Низка серйозних злочинів, включаючи зґвалтування в Римі напередодні Нового року і минулого тижня, вимушують уряд приймати заходи, передає NEWSru.com.

За словами Берлусконі, такі злочини, як зґвалтування, можуть трапитися навіть у військовій державі. "Немає можливості обговорювати розгортання контингенту, який був би достатнім, аби запобігти ризику", - зазначив прем"єр-міністр.

За його словами, італійки відрізняються красою, а, отже, Італії потрібно багато солдатів для підтримки громадського порядку.

Опозиція засудила Берлусконі. За словами її представників, слова прем"єр-міністра "глибоко образливі", а такі питання, як зґвалтування, - не тема для жартів.

Берлусконі, пояснюючи свою заяву, зазначив, що зробив комплімент італійським жінкам. Він підкреслив, що зґвалтування є серйозним і "ганебним" злочином. Але, додав прем"єр, коли йдеться про його коментарі, то люди ніколи не повинні забувати про легке і витончене почуття гумору.

Зараз ви читаєте новину «Італійські жінки настільки красиві, що їх важко не зґвалтувати - Берлусконі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути