четвер, 21 червня 2007 08:26

Вичахлу Періс Хілтон примусять їсти насильно

У американській в"язниці Лінвуд починається сімнадцята доба ув"язнення іменитої злочинниці Періс Хілтон, що відбуває термін разом з простими правопорушницями. Керівництво лос-анджелесської колонії збилося з ніг: дівчина за гратами всього трохи більше двох тижнів, а проблем з нею вже стільки, що під удар поставлена вся пенітенціарна система США.

Увязнена N9818783 відчуває себе все гірше і гірше. Періс більше нагадує тінь: бліда, худа і мовчазна. В"язниця не тільки похитнула психіку Американської Блондинки, але і загрожує підірвати її здоров"я.

Всі ці дні Хілтон майже нічого не їсть і вже схуднула на п"ять кілограмів. За словами начальника колонії Лінвуд, засуджена важить 45 кг, але продовжує відмовлятися від їжі. Увязнена страждає відсутністю апетиту і перебуває в перманентному стані апатії. Якщо Періс і далі вестиме голодовку, її почнуть годувати насильно.

Спадкоємиця готельної імперії опинилася у в"язниці за водіння автомобіля в нетверезому вигляді. Суд відправив її за грати на 45 діб. Вже в перші дні ув"язнення Періс була потрібна допомога психолога.

Дізнатися повну правду про життя за гратами можна буде тільки після звільнення Періс, коли буде виданий її тюремний щоденник, повідомляє Утро.ру.

Зараз ви читаєте новину «Вичахлу Періс Хілтон примусять їсти насильно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути