Ексклюзиви
субота, 17 квітня 2021 12:27

Дослідження ефективності "удальонки": 70% опитаних полюбили роботу

Дослідження ефективності "удальонки": 70% опитаних полюбили роботу
Опитані зазначили, що хочуть час від часу працювати віддалено, але мати можливість ходити до офісу. Фото: unsplash.com

Підвищення продуктивності роботи - один з "наслідків" переходу на віддалений режим роботи. А головна його проблема - збереження безпеки даних.

Такі дані дослідження оприлюднила днями компанія Lenovo.

70% опитаних повідомили, що після переходу на віддалений режим стали більше любити свою роботу. А 56% працівників відзначили зростання продуктивності від роботи вдома, порівняно з офісом.

Співробітники великих компаній віддають перевагу гнучкості віддаленої роботи: 88% працівників бажають час від часу працювати вдома або з будь-якого іншого місця за межами офісу.

Водночас, попри переваги віддаленої роботи, 90% опитаних працівників все ж хочуть мати можливість приходити в офіс не лише, щоб працювати, але й щоб побачитись із колегами.

Часткового збереження віддаленого режиму роботи навіть після стабілізації ситуації з пандемією очікують 83% керівників ІТ-підрозділів. При цьому, відзначають, що безпека даних – найскладніше завдання для ІТ-відділів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому не варто замовляти розробку сайту як разову послугу

Серед інших проблем, з якими зіштовхуються працівники, головною є – повільне або нестабільне інтернет-з'єднання вдома. Крім того, половина працівників середнього бізнесу та 42% представників малого і дуже малого бізнесу повідомляють про нестабільну ІТ-підтримку, коли вона необхідна.

Щоб уникнути цього, компаніям пропонують розглянути можливість придбання ноутбуків із підтримкою стандартів зв'язку LTE або 5G.

Сегмент ІТ динамічно розвивається, надає студентам цікаві можливості для розвитку, заробітку. Головне - отримати відповідну освіту і мати необхідні для роботи навички, таланти

Нині саме айтішники в Україні мають гідний рівень оплати праці та реальні можливості для кар'єрного зростання, постійного підвищення рівня заробітної плати.

Зараз ви читаєте новину «Дослідження ефективності "удальонки": 70% опитаних полюбили роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути