Ексклюзиви
пʼятниця, 16 лютого 2024 16:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Інтерв'ю Путіна Карлсону зазнало краху на російському ТБ: назвали причини

Інтерв'ю Путіна Карлсону зазнало краху на російському ТБ: назвали причини
Інтерв'ю президента Росії Володимира Путіна американському журналісту Такеру Карлсону зазнало краху рейтингів глядачів російського телебачення. Фото: Getty Images

Інтерв'ю президента Росії Володимира Путіна американському журналісту Такеру Карлсону зазнало краху рейтингів глядачів російського телебачення, не потрапивши навіть у топ-10 найпопулярніших програм.

Двогодинне інтерв'ю диктатора посіло 20 місце в списку найпопулярніших програм тижня з 24 лютого. Про це повідомляє Bloomberg із посиланням на аналіз телеексперта Аріни Бородіной.

"Це пов'язано з тим, що інтерв'ю транслювалося в ранковому слоті, який зазвичай має низьку аудиторію. Найпопулярніший у Росії "Перший канал" показував інтерв'ю двічі поспіль з 7 години ранку. Сам Карлсон оприлюднив запис на своєму веб-сайті та на X, в американський прайм-тайм, який був о 2 годині ночі в Москві", - пише видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін не під запис сказав Карлсону, що готовий піти на компроміс щодо України: в ЦСК пояснили, що це означає

ЗМІ також зазначає, що у той час як російські державні мовники з ентузіазмом рекламували інтерв'ю Карлсона та відеокліпи його візиту до Москви, сам Путін висловив розчарування своєю першою зустріччю із західними ЗМІ після його вторгнення в Україну в лютому 2022 року.

"Цього тижня він поскаржився російському журналісту, що, незважаючи на те, що Карлсон терпляче вислуховував його відповіді, включаючи довгий монолог про його історичний погляд на конфлікт, який сягає IX століття, він не ставив жорстких запитань, які дозволили б Путіну давати однаково "гострі" відповіді", - ідеться у статті.

У ніч на 9 лютого американський пропагандист Такер Карлсон випустив двогодинне інтерв'ю з російським диктатором Володимиром Путіним.

Скандальний колишній ведучий Fox News обіцяв поставити диктатору "гострі запитання". Для чого спеціально прилетів у Москву. Натомість Путін дві години повторював свої брехливі тези про війну проти України.

Зараз ви читаєте новину «Інтерв'ю Путіна Карлсону зазнало краху на російському ТБ: назвали причини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути